KalóriaBázis
Vezesd a fogyásod!
Magyar
Belépés
Belépve maradok
Kedves Felhasználók!
 
 
Tisztában vagyunk vele, hogy a mobil verzió használata jelenleg nem túl felhasználóbarát. Tekintve, hogy az oldalt már 30%-ban telefonról használjátok, szeretnénk a felhasználói élményt ezen a területen is növelni. Ehhez jönne jól a Ti segítségetek, akik nap mint nap telefonról használjátok az oldalt.

Ami segít nekünk: Gyakorlatilag bármilyen ötlet ami a mindennapi használatot megkönnyítheti. Tudjátok arra gondolok, hogy amikor használjátok az oldalt és azt mondjátok magatokban, hogy "erre miért kell külön rányomni", "miért ilyen kicsi a betűtípus", vagy akár "én azt nem a gombot nem oda raktam volna", stb. Tehát funkciók/gombok átméretezésével/áthelyezésével/működésével kapcsolatos bármilyen változtatási javaslat.

Amit most nem várunk: kérést arra vonatkozóan, hogy készítsünk külön iOS vagy Android applikációt (sajnos ez egyelőre nem kivitelezhető), illetve nem új funkciókra várunk ötletet (pl több étel-infó, offline elérhetőség, stb). Most kifejezetten a meglévő mobilverzió kezelhetőségének javítása a cél.

A javaslatokat ebbe a fórumba várjuk:
https://kaloriabazis.hu/post?topicid=105

Köszönet mindenkinek, aki ötletével segíti az oldal fejlődését!

Szólj hozzá!


A hozzászólások olvasásához és hozzászóláshoz regisztráció szükséges

ASZTALI VERZIÓ    MOBIL VERZIÓ
Az adatkezelési tájékoztatónkat itt találod.
Az oldal használatával egyidejűleg elfogadod Felhasználási Feltételeinket

Számításaink a Harris-Benedict formulán alapulnak.

Az oldal csak saját felelősségre használható! Az itt megjelenő információk csak javaslatok, nem helyettesítik szakértő orvos tanácsát, diagnózisát, kezelését.
Copyright © www.kaloriabazis.hu
Ez itt a belso szoveg
Ez itt a belso szoveg2