KalóriaBázis
Vezesd a fogyásod!
Magyar
Belépés
Belépve maradok

Támogatás és Prémium tagság

Kedves Felhasználó!

A KalóriaBázis csapatának fő célja, hogy az oldal a jövőben is ingyenes formában, teljes funkcionalitással tudjon működni. Sajnos az ehhez szükséges fenntartási és fejlesztési költségeket a reklámbevételek nem fedezik, ezért találtuk ki a támogatás alapú Prémium tagságot.

Alapelvünk, hogy nem tiltjuk le és nem korlátozzuk az ingyenes verzió funkciót, így megőrizzük az ingyenes verzió teljes körű használhatóságát a továbbiakban is.

A Prémium tagság vásárlására senkit nem célunk rábeszélni, szeretnénk ha ezt inkább az oldal támogatása végett tennétek meg és a vele járó plusz prémium funkciókra köszönetünk jeleként tekintenétek.


Prémium tagság

Alapelvünk, hogy nem készítünk olyan funkciót, ami csak a prémium felhasználókat segíti az oldal használhatóságában. Ehhez hasonlóan nem veszünk el az ingyenes verziótól meglévő funkciót, így megőrizzük az ingyenes verzió teljes körű használhatóságát a továbbiakban is.
A Prémium tagság vásárlására senkit nem célunk rábeszélni, szeretnénk ha ezt inkább az oldal támogatása végett tennétek meg és a vele járó plusz prémium funkciókra köszönetünk jeleként tekintenétek.

KIKNEK AJÁNLJUK:
Mindenkinek. Plusz funkciókat ad, melyek célja hogy minél kevesebb idődet vegye el a rögzítés. Eltünteti a főoldalról a fenntartási modult és nullázza az ingyenes napokat.


Ha bármilyen okból nem működne a fizetés, akkor javasoljuk, hogy próbáld meg asztali gépről, vagy végső esetben mobil böngészőből (tehát nem az appból) megnyitva a kaloriabazis.hu-t. Ha nem oldotta meg, írj nekünk: info@kaloriabazis.hu


BEMUTATÓ VIDEÓ: Prémium funkciók 5 percbenAz Okos Beszédfelismerő segítségével (csak androidos telefonnal működik) egy gombnyomással pillanatok alatt bediktálhatsz akár bonyolultabb ételsorokat is (pl. 3 deci 1.5% tejföl). A program felismeri a mennyiségeket, az egységeket és az ételeket (akár saját ételeket is). Bővebb segítség a használathoz itt!


A Kalória Szimulátor a nap kiértékelése részben kapott helyet, ahol a szöveges értékelés mellett választható ez a grafikus megjelenítés is. Animáció segítségével megmutatja testünkben a kalóriák útját. A fogyasztott ételek fotóival és saját célbeállításodon alapuló hasméret kirajzolásával szemlélteti a kalóriabevitel és az égetés aznapi hatását.
Bemutató videó lejátszása itt!
Prémium Pro csomag: Gyorsgombok színezése olvasztása a kedvenc gyorsgombokat látja el szupererővel. Beállíthatod hány gombot szeretnél látni (max 70 db) és az egyes gombok milyen színűek legyenek. És az igazán játékos  és kreatív megoldás ezután jön: ha ugyanazt az ételt rakod szomszédos gombokra (alá, fölé, stb), akkor a gombokat összeolvasztja egy nagy gombbá, így teljesen egyedi méretű, színű és formájú gombokat készíthetsz szórakoztató és kreatív módon a kedvenc ételeidhez! 
Az alábbi képen egy extrémebb megoldás látható, de a felület teljesen rád van bízva.
A napi keret sáv Prémium verziója
segítségével több és részletesebb információt tudsz egyszerre megjeleníteni. A szokásos sávot megbonthatod ételek szerint, ételek tápértéke szerint, étkezések szerint és étkezések tápértéke szerint. A könnyebb áttekinthetőség érdekében a sáv minden változása animált:Extra széles napi keret: ez a funkció az Eszközök/Beállításokban kapcsolható be, hatására a napi keret sáv teljes oldalszélességben és jóval magasabb formában fog megjelenni. Javasoljuk ennek használata esetén a Főoldali almás kép kikapcsolását, ami szintén a Beállítások menüben található.
Kedvenc gyorsgombok: amikor egy ételt kedvenccé teszel, akkor a felugró ablakban társíthatsz hozzá egy gyorsgombot, amivel az adott ételt rögzítheted a kereső alatt. Így leggyakoribb ételeidet egyetlen gombnyomással tudod előhívni. Tíz gombot állíthatsz be, ezeket bármikor törölheted, lecserélheted másikra.
Szakértőink: a Prémium tagsággal jelenleg elérhető szakértőink listája:
A részletes bemutatkozásokat megtalálod az Eszközök/Szakértőink menüben.
Kérlek vedd figyelembe, hogy szakértőink önkéntes alapon dolgoznak, így őket nem köti válaszadási kötelezettség. Más szóval, ne ez legyen az indok a prémium vásárlásodra, hanem erre esetleges extraként tekints. Emellett az idő folyamán  a kommunikáció egyre inkább a facebook csoportunkra tevődött át és ezt a funkciót, bár még élő, de már nem is reklámozzuk.

 

Sebeők Sarolta
életmód
tanácsadó
Zakár Tivadar
fitnesz edző
Mezei
Zsuzsanna

dietetikus
Mándi Zoltán
személyi edző
Ábrahám Adél
dietetikus
Seres Noémi
dietetikus
Gasparovszky
Márta

gyógytornász
Dr. Virág Diána
élelmiszer-
analitikus
Kovács Dorina
személyi
edző
Sulyok Petra
táplálkozástud.
szakember
Jankov István
triatlon edző
Kmetyó Beáta
dietetikus


Alkalmi vagy rendszeres támogatás

Kérjük olvasd el cikkünket: KalóriaBázis fenntartása.

KIKNEK AJÁNLJUK:
- akik már amúgy is Prémium tagok és ezen felül szeretnének minket támogatni. Így jut el a legtöbb hozzánk, de semmilyen plusz funkciót nem adhatunk cserébe (csak így minősülhet támogatásnak).

FONTOS: Ha nem vagy Prémiumos, akkor a Prémium tagságot ajánljuk (lásd lejjebb), ami plusz funkciót ad és nullázza az ingyenes napjaid számát.

Bankkártya
Paypal
Átutalás
Alkalmi
Rendszeres
2.999 Ft
5.999 Ft
14.999 Ft
Ft
Minimum 2 999 Ft, maximum 149 999 Ft összeg lehet
2999 Ft
9.999 Ft
19.999 Ft
Ft
Minimum 1 000 Ft, maximum 149 999 Ft összeg lehet
Rendszeres támogatás esetén a rendszerünk csak 2999 Ft vagy annál nagyobb összeget tud kezelni. beállított rendszeres támogatás összegét havonta vonja majd le a szolgáltató. A beállított támogatást a későbbiekben ebben a menüpontban tudod kezelni.
Alkalmi támogatás esetén a rendszerünk csak 1000 Ft vagy annál nagyobb összeget tud kezelni.
Paypalon keresztül is tudod támogatni a Bázist!
Kattints a lenti gombra, a többi egyértelmű lesz!
Helyi
Swift
SZÁMLATULAJDONOS:
KALÓRIABÁZIS KFT. (1145 BP, RÓNA U. 215.)
SZÁMLASZÁM:
16200106-11665153-00000000
BANK:
MAGNET (közlemény: "támogatás")
SZÁMLATULAJDONOS:
KALÓRIABÁZIS KFT. (1145 BP, RÓNA U. 215.)
IBAN:
HU06162001061166515300000000
SWIFT KÓD:
HBWEHUHB
BANK:
MAGNET (közlemény: "támogatás")
MAGNET BANK SZÉKHELYE:
1062 BP, ANDRÁSSY ÚT 98.


ASZTALI VERZIÓ    MOBIL VERZIÓ
Az adatkezelési tájékoztatónkat itt találod.
Az oldal használatával egyidejűleg elfogadod Felhasználási Feltételeinket

Számításaink a Harris-Benedict formulán alapulnak.

Az oldal csak saját felelősségre használható! Az itt megjelenő információk csak javaslatok, nem helyettesítik szakértő orvos tanácsát, diagnózisát, kezelését.
Copyright © www.kaloriabazis.hu
Ez itt a belso szoveg
Ez itt a belso szoveg2