KalóriaBázis
Vezesd a fogyásod!
Magyar
Belépés
Belépve maradok

BUÉK, HELYZETJELENTÉS ÉS PRÉMIUM AKCIÓ!

Köszöntöm az újakat, a régieket, a súlyfenntartókat, az újrakezdőket, az első elhatározókat és a sokadik elhatározókat. :)

Külön köszöntöm azokat, akiknek eddig kudarcba fulladt minden próbálkozása és ennek ellenére mégis itt vannak! Ha te is ilyen vagy, ajánlom, hogy olvasd el lentebb a Lefogyok2023-as részt. Sokan vagyunk, akiknek sokadszorra sikerült és nagyon bátorítanálak, hogy ezt lásd lehetséges képként magad előtt. Azt gondolom, a kudarcsorozat után megélt sikerekből lesznek a legszebb történetek és ezt kívánom Neked is!

KÖSZÖNET
Először is, hatalmas köszönet mindenkinek aki támogatással, vagy prémium tagsággal hozzájárult a költségeinkhez. Mint az a nyilvános sávdiagramon látható, tavaly sikerült elérni a Teljes Siker kategóriát, amit remélni sem mertem. Szóval mindenki képzeljen ide még sok soros köszönetnyilvánítást, ez van bennem! :)
Másrészt el kell mondanom, hogy az elért szinttel az eredeti tervem az volt, hogy ezt egy az egyben elköltjük bővítési célokra (új programozó, iroda bérlés, stb). Azonban az év váratlan gazdasági eseményeinek mérlegelése során arra jutottam, hogy fontosabb ennél egy hosszútávú fennmaradás biztosítás, ugyanis senki nem tudja, milyen lesz a helyzet 2023-ban. Jobb, ugyanolyan, rosszabb, vagy sokkal rosszabb? Akármilyen forgatókönyv lesz, nem kockáztathatom, hogy ezt most bővítésbe öljük. Hogy még inkább érthető legyen, nézzük csak az árak emelkedését. Most amikor egyre kevesebbet ér a pénzünk, egy prémium csomag vásárlás, - akármennyire is megvan az emberben a támogatási hajlandóság - mégiscsak lehet, hogy valakinek "luxuscikké" vált. Bár hálisten nagyon jók voltatok a 2022-es támogatásokkal, de ez nagyrészt az év eleji éves vásárlásokból áll, amikor még se háború, se infláció nem volt a képben. Nem tudhatjuk ezek hogyan fogják befolyásolni a támogatási kedvet 2023-ban és nem tehetjük magunkat ettől függővé. A 2022-es összeget jóval átgondoltabban fogjuk felhasználni, mint azt eredetileg terveztem és inkább képzünk belőle egy biztonsági tartalékot, ami a legrosszabb forgatókönyv esetére is még hosszú időre biztosítja a működésünket. Azt gondolom a többség számára, aki támogatott minket, szintén ez a fontosabb, ezért bízom megértésetekben.

A TAVALYI ÉV ESEMÉNYEI
A tavalyi év legfontosabb fejlesztései az újragondolt és több funkciót összevonó "füles doboz" doboz, a szürke adatbázis, szavazás, és az usda import voltak. A szerveres cég, aki tavaly óta a felügyeletet végzi, igen jó munkát végez, erre a támogatásotok nélkül nem lett volna lehetőség. Lezajlott a Hóhér projekt, amiben én vállaltam előre nyíltan 20 kg fogyást. Nagyon jó volt, hogy sokan csatlakoztatok a projekthez és ezzel létrejött a KalóriaBázis első motivációs akciócsoportja, a Lefogyok2022, melyet a KalóriaBázis saját funkciókkal támogatott. Ennek sikerét kívántuk tovább görgetni ebben az évben is, a Lefogyok2023 keretében!

LEFOGYOK2023 - JELENTKEZÉS ELINDULT!
A működés ugyanaz mint tavaly. Lényegét továbbra is 3 pontban tudnám összefoglalni:
1. motiváció
2. motiváció
3. motiváció
Tehát csak erről szól, hogy ne add fel :). Ez egy zárt közösség, ahol a csapattagok folyamatosan megosztják heti eredményüket a többiekkel. Ha komolyan gondolod a diétát, nagyon ajánljuk, hogy csatlakozz, tavaly sokaknak ez a közösség segített kitartani. Tavaly 549-en csatlakoztak, akik összesen 2380 kilót fogytak le! Azt gondolom nem túlzás azt mondani, hogy ha ebben részt veszel, azzal adod a legmagasabb esélyt a sikeres lefogyásra! Használd ki, hajrá! Ja és ingyenes teljesen.

A jelentkezés megnyílt, az Eszközök menü alján látható!

PRÉMIUM AKCIÓ
Szokásos januári akciónk ezennel kezdetét veszi. Az infláció ellenére, a tavalyi támogatások miatt úgy döntöttünk nem emelünk árat. Azaz a mostani januári akcióban a prémium csomagok a tavalyi akciós áron érhetők el!
Prémium funkciók leírása és akciós vásárlás itt!

Boldog új évet és sikeres sikersztori gyártást kívánok,

Magyar Máté
kaloriabazis.hu

Szólj hozzá!


A hozzászólások olvasásához és hozzászóláshoz regisztráció szükséges

ASZTALI VERZIÓ    MOBIL VERZIÓ
Az adatkezelési tájékoztatónkat itt találod.
Az oldal használatával egyidejűleg elfogadod Felhasználási Feltételeinket

Számításaink a Harris-Benedict formulán alapulnak.

Az oldal csak saját felelősségre használható! Az itt megjelenő információk csak javaslatok, nem helyettesítik szakértő orvos tanácsát, diagnózisát, kezelését.
Copyright © www.kaloriabazis.hu
Ez itt a belso szoveg
Ez itt a belso szoveg2