KalóriaBázis
Vezesd a fogyásod!
Magyar
Belépés
Belépve maradok

Főoldal / Fórum / Beszélgetés az ételekről / Csülök pörkölt

7 éve
#3
Nyekkkencs 10
Persze igen, van olyan hús ami levet enged... annyit amennyire pont szükség van. De el párolgás mindig van, sokan elfelejtik és azért tud ám neglepetéseket okozni.

7 éve
#2
feketeinci 9
Válasz Nyekkkencs #1 számú posztjára
"A sertéshús összetétele: víztartalma kortól, tápláltságtól függően változó, 50-70%"

Innen idéztem : http://tudasbazis.sulinet.hu/hu/szakkepzes/kereskedelem-es-marketing/kereskedelmi-es-marketing-modulok/serteshus/serteshus-jellemzoi

Ha lehet hinni neki, akkor megfő a saját levében.

Én is úgy főzöm a pörkölteket, hogy olaj, hagyma, hús....párolódik, levet enged és akkor a paprika bele. Nincs hozzáadott víz, de van elpárolgás.

7 éve
#1
Nyekkkencs 10
Víz? El párolgás? Vagy valami hasonló... ez a recept nagyon megtévesztő.

ASZTALI VERZIÓ    MOBIL VERZIÓ
Az adatkezelési tájékoztatónkat itt találod.
Az oldal használatával egyidejűleg elfogadod Felhasználási Feltételeinket

Számításaink a Harris-Benedict formulán alapulnak.

Az oldal csak saját felelősségre használható! Az itt megjelenő információk csak javaslatok, nem helyettesítik szakértő orvos tanácsát, diagnózisát, kezelését.
Copyright © www.kaloriabazis.hu
Ez itt a belso szoveg
Ez itt a belso szoveg2