Hibásan felvitt adatok!
A szövegezés "paradicsompüré" rossz jelentést hordoz magában itt. A kalóriái és mikro/makro tápanyagai teljesen megegyeznek a "sűrített paradicsom" -al.
A két élelmiszer ugyan hasonló, azonban távol állna egyezésük! A különbség a vízmennyiségben van. Míg a paradicsompüré több, addig a sűrített paradicsom jóval kevesebb vizet tartalmaz.
A kettő között különbség nagyon jól szemléltethető a konzisztenciájukkal! Míg a sűrített paradicsom egy krém, kanalazni lehet, sokszor van tubusban vagy kicsi kiszerelésű (30-70g) konzervben, addig a paradicsompüré egy sűrű folyadék, melyet nagy kiszerelésű(250-700g), elsősorban üvegekben (vagy kartondobozban) tárolnak...
Sokszor haszált angol/olasz megfeleltetése a paradicsompürének a "passata".
Eközben a sűrített paradicsom a 'tomato paste" avagy "paradicsom paszta".
Ahogy említettem, a bázisban van is külön sűrített paradicsom illetve paradicsompüré, de a kettő teljesen azonos mutatókkal van ellátva. Ez mind zavaró, mind pedig félrevezető!
Javítását javaslom!