Talán a kérdező annyira fiatal lehet, megsúgom:
- Nem a McDonalds találta ki a bundás kenyeret.
- Az itteni tagok közül rendkívül kevesen étkeznek ilyen vagy hasonló gyorsétteremben. Éppen azért, mert irdatlan zsírosan készítik az ételeket, és az alapanyagok is kétesek.
A receptet nézve, szerintem kizárt, hogy egy 70 grammos szeletet beborítson fél felvert tojás. Kevés tejjel felverve még úgy-ahogy.
No meg egy tojás nem 40 gramm átlagban, én rendszerint 54-56 grammos tojásokat találok (boltban veszem). Néha nagyobbat. Még a 44 grammos is nagyon apró.
A bundás kenyér borításához én személy szerint mindig teszek tejet.
A kenyér sem 70 grammos rendszerint.
Szóval ez a recept elvileg törölhető, mert félrevezető így.
Honnan gondolod, hogy azt akarta a recept feltevője, hogy a McDonalds-hoz köze legyen? Egyébként az elpárolgás sincs feltüntetve, és a sütésnél biztos, hogy van elpárolgás. Az pedig nem számít, hogy mennyibe sütik. Az a lényeg, hogy mennyit szív fel az étel.